הזמן והנתונים של המשתמשים הם יקרי ערך רק אם הם מבלים אותם ברשת Pi. סביר להניח שערכם של נתונים כאלה לא ייצור עושר משמעותי ללא בסיס משתמשים גדול.
אפליקציית Pi מוכרת על פי הדיווחים נתונים והכנסות מפרסום מרגע השימוש בה
רשת Pi טוענת שמשתמשים יכולים לכרות מטבע. דרך האפליקציה הסלולרית מבלי לרוקן את הסוללה שלה. אלגוריתם הקונצנזוס של בלוקצ'יין – הוכחת עבודה או הוכחת הימור – משמש את משתמשי פי להשגת שיעורי כרייה גבוהים יותר על ידי הפניית אחרים אליו. o ברשת ה- Pi אך נשאר במצב טרום שחרור. הרשת נמצאת בשלב השני של הפרויקט ועדיין לא ידוע מתי יתחיל שלב 3. כמו הרבה מטבעות קריפטוגרפיים חדשים, ה- Pi יהיה כרייה לזמן מוגבל באמצעות תוכנית, והכרייה תסתיים כאשר בסיס המשתמשים החדש יגיע ל -10 מיליון חלוצים.
משתמשים קיימים כמובן עדיין יוכלו לכרות את הנתונים שלי
אבל במחיר נמוך בהרבה ממה שהצטרפתם לראשונה. קצב הבסיס של הכרייה יירד ל- 0 לאחר שהרשת תגיע למספר משתמשים מסוים. לאורך זמן, שיעור ההשפלה יהיה כמחצית מהזמן שמספר המשתמשים הפעילים יגדל בפקטור 10 (ראה תרשים למטה).
אם אתה רוצה ללמוד עוד על כריית קריפטו
אתה יכול לסובב כורה קריפטו על לוח Pi ולהרוויח ביטקוין, Litecoin, Ethereum, Monero ומגוון מטבעות דיגיטליים. הפשרה היא שלא ניתן לכרות את רוב המטבעות התלויים ב- GPU ובמעבד ב- Raspberry Pi. לא ניתן אפילו לכרות מטבעות ישנים מסוימים באמצעות המעבד והמעבד הגרפי של פטל פטל כמפעל כריית קריפטו מוכשר.
זה מאמץ אמיתי של צוות בוגרי סטנפורד לתת לאנשים רגילים גישה טובה יותר למטבעות קריפטוגרפיים
בעוד שרוב המטבעות הקריפטוגרפיים כמו ביטקוין קשים לשימוש ואנשים רגילים להשתמש בהם, ה- Pi שם את כוחו של המטבע הקריפטוגרפי בידיו. זו רשת שיכולה לכרות מטבעות קריפטוגרפיים בטלפון שלך באמצעות סוללה ונתונים מבלי להזדקק לחיבור לאינטרנט שלי.
המטבע הקריפטוגרפי Pi
הוא המטבע הראשון שניתן לכרות באמצעות טלפון חכם. פיי, שנוסדה על ידי שני דוקטורנטים בסטנפורד, והיא אפליקציה המאפשרת למשתמשים לכרות מטבעות פי עם יותר מאדם אחד. כאחד המטבעות הקריפטוגרפיים המובילים בימינו הדורשים מעבדים חזקים לכרות מטבעות חדשים, הפוטנציאל של משתמשי פי לכרות עם הטלפונים שלהם עורר עניין.
Pi
הוא מטבע קריפטוגרפי חדש לאנשים רגילים שניתן לכרות ולהרוויח באמצעות טלפון נייד. בהתעלם מאזהרות המומחים לגבי הונאות קודמות, אלפי ויטנאמים הושכו ל"קריפטו "חדש בשם Pi. משתמשים רבים הזמינו אחרים להוריד את ממשק המשתמש עבור רשת Pi ולכרות מטבעות בכמה לחיצות בלבד.
רשת פי, שעל פי החשד פותחה על ידי שני דוקטורנטים באוניברסיטת סטנפורד, מחזיקה מאז 19 בפברואר דף מעריצים בפייסבוק, שלדבריה הגיע ליותר מ -1.3 מיליון משתמשים. ב -2 במרץ זו הייתה האפליקציה ה -22 שהורדה ביותר ב- iOS בווייטנאם.
הדרך הטובה ביותר להצטרף לרשת Pi היא להוריד את היישום ולהתקין אותו בטלפון שלך. זה מושג מעניין מכיוון שהוא מוזמן בלבד, מה שאומר שהוא יכול רק להרחיב את קהילת הרשת שלה.
עם זאת
אין מידע ישיר המצביע על כך שזה לא יקרה, מכיוון שמספר המשתמשים באפליקציות ממשיך לגדול. אין ראיות קונקרטיות לכך שהאפליקציה מתקדמת בקווי הקווי, שנמצאת ברשימת הדרכים להגדיל את הערך. כשאתה מוריד אפליקציה לכריית מטבעות או מבצע ספקולציות בסיכון נמוך, אתה מעביר מידע אישי חשוב לחברה שאתה לא יודע עליה. משתמשים מספקים לחברה את שמם, כתובתם ומספר הטלפון שלהם כדי להוריד את האפליקציה לטלפון שלהם.
רבים מהאנשים שמתארים את עצמם כעובדים באפליקציה הם משתמשים המכונים "סוחרי מטבעות קריפטו". לא ניתחנו את כל הפרופילים, אך נראה שיש קבוצה של אנשים שעובדים לבנות משהו.
רשת פי טוענת כי מדובר בפרויקט ארוך טווח שהצלחתו תלויה בתרומות קולקטיביות של חבריה
המשימה של הרשת היא לעזור לאנשים להשיג ערך כלכלי גדול יותר כיום מבלי לעבור דרך בנקים, ענקיות טכנולוגיה כמו פייסבוק ואמזון או מתווכים אחרים. משתמשים המעוניינים להתפתח עם ה- Pi יכולים להוריד את האפליקציה Pi (זמינה בחנות Google) ולבצע הוראות פשוטות בכדי להתחיל בכרייה יומית ולהשלים משימות בסיסיות.
האפליקציה טוענת להציע למשתמשים את ההזדמנות להגביר את שיעור המכרות שלהם על ידי הזמנת חברים ובני משפחה להצטרף לפרויקט. חברים מוקדמים ברשת יכולים לגייס שיעורים גבוהים יותר מאלה שהגיעו לפניהם, על פי אתר הפרויקט.
למידע מורחב בתחום של קריפטו pi וביג שוט נא לבדוק ב- bigshotnews.net